0

AGE BENEFIT & MOISTURIZING SHAMPOO Хидратиращ шампоан за боядисана или леко суха коса 250 ml

  • 34.00 лв


AGE BENEFIT & MOISTURIZING SHAMPOO

Нежен шампоан с богата формула и специфично действие. Съдържа: хиалуронова киселина, хидратиращи активни съставки, протеини, UV филтър и растителни екстракти. Прави косата мека, здрава и бляскава.

Приложение: Разнесете равномерно върху влажна коса и разпенете нежно. Оставете за 2-3 минути, за да подействат активните съставки и изплакнете. Ако е необходимо повторете!

Тагове: за всеки тип  суха  подмладяване  хидратация

Съдържа:
Растителен комплекс, съдържащ хиалуронова киселина, оризови протеини и ГАГ (глюкозаминогликани) има хидратиращ, антистатичен и кондициониращ ефект. Прави косата по-силна, блестяща и лесна за контрол.
Хиалуронова киселина - мощна хидратираща съставка. Възстановява хидробаланса и има положителен ефект върху гъстотата и гладкостта на косата. Подобрява тонуса и еластичността на скалпа, защитава го от външни фактори и го запазва млад и здрав за по-дълго.
Оризови протеини - подхранват и подсилват структурата на косъма.
Глюкозаминогликани - дълги молекули, влияещи позитивно върху хидратацията на скалпа и подкрепящи биологичното действие на другите съставки на комплекса.
Екстракт от боровинки - богат на антоцианини, които имат силно спиращо свободните радикали и успокояващо действие. Действат, като стимулиращ антиоксидант и подобряват доставката на хранителни вещества до кожните клетки и кислород до кожната тъкан.
Годжи бери екстракт - мощен антиоксидант, добре познат със
свойството си да забавя стареенето.
Масло от гроздови семки - забавящ стареенето антиоксидант, богат на триглицериди. Подхранва и кондиционира скалпа и косата.
Витамин Е - антиоксидант с хидратиращи свойства. Забавя стареенето, като противодейства на оксидиращите процеси в скалпа и косата.
Пантенол - превъзходен за хидратация и регенерация с отлични успокояващи свойства.
UV филтри - съставки, защитаващи скалпа и косата от вредното влияние на UVB и UVA лъчите. Помага да се избегне загубата на еластичност на скалпа и безжизненият матов вид на косата.

Марка
Марка simply zen
Състав
blueberry
goji
hyaluronic acid
rice
Вид продукт
Вид продукт Шампоани

Свързани продукти

Други продукти в серията

Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове