0

CALMING

В следствие на различни фактори всеки скалп може в един момент да стане чувствителен. Тогава се появява зачервяване, сърбеж, напрежение и дискомфорт. В резултат на това, косата може да започне да изтънява, да изгуби жизненост и блясък. Изключително важно е правилната реакция за противодействие на тези признаци. Успокояващите продукти за скалп трябва да съдържат висока концентрация на сок от Алое вера, който е богат на антрахинолон, протеини, гликопротеини и полизахариди. Той осигурява дълбока хидратация и еластичност на повърхностните слоеве на скалпа. Серията CALMING на SIMPLY ZEN е създадена, за да успокои и ребалансира скалпа. Продуктите в нея имат мощно, но в същото време нежно към скалпа действие. Освен това, тонизират скалпа и правят косата мека и бляскава!

CALMING SCALP TREATMENT Успокояващ гел за чувствителен скалп 125 ml

CALMING SCALP TREATMENT Успокояващ гел за чувствителен скалп 125 ml

CALMING SCALP TREATMENT Нежен гел за скалп с високо съдържание на Алое вера. Има мощен успокояващ ефект, намалява и премахва зачервявания и раздразнения на скалпа. Съдържа: Сок от Алое вера, богат на антрахинолон, протеини, гликопротеини и полизахариди осигуряват дълбока хидратация и еластичнос..

34.00 лв

CALMING SHAMPOO Успокояващ  шампоан за чувствителен скалп 250 ml

CALMING SHAMPOO Успокояващ шампоан за чувствителен скалп 250 ml

CALMING SHAMPOO Деликатен успокояващ шампоан без SLS и SLES. Мощна формула с алое вера и растителен комплекс с успокояващо действие балансира чувствителния и успокоява раздразнения скалп. Приложение: Разнесете равномерно на влажна коса и разпенете. Оставете 2-3 минути да подействат активн..

34.00 лв

CALMING ULTRA DELICATE MOUSSE SHAMPOO Ултраделикатен мус-шампоан за чувствителен скалп 200 ml

CALMING ULTRA DELICATE MOUSSE SHAMPOO Ултраделикатен мус-шампоан за чувствителен скалп 200 ml

CALMING ULTRA DELICATE MOUSSE SHAMPOO Деликатна течна формула, която се трансформира в ефирна пяна. Подходящ за измиване на раздразнен/възпален скалп и/или за честа употреба. С богато съдържание на алое вера. Прави косата мека и бляскава. Не съдържа SLS и SLES Приложение: Разнесете на влажен с..

34.00 лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове