0

CURL PASSION

milk_shake® създаде продуктова серия за перфектни къдрици с безупречен резултат. Серия, която да разкрие пълната красота на къдравата коса. ВЪЛНИ, БУКЛИ ИЛИ КЪДРИЦИ с правилно третиране и подхранване ще имате мечтаната визия Влага, прекомерна топлина и неправилни продукти могат да откраднат еластичността и формата на къдриците ви. Много често къдравата коса изглежда зле поддържана, заради липсата на хидратация. Продуктите съдържат безценни масла от Амазония, milk_shake ® които подхранват, придават еластичност и мекота на къдриците.

Бляскавите, перфектни къдрици са мечта на много жени. Чупливата и къдравата коса обаче, изискват повече грижи, отколкото изглежда на пръв поглед. Първата и най-важна стъпка е правилното измиване и кондициониране.
- Използването на специализиран шампоан е изключително важно, за да се предостави на косата правилно подхранване, без да я утежнява.

- Кондиционерът е втората стъпка в посока перфектни къдрици. Той трябва да се приложи в дължини и краища, за да предостави необходимата хидратация на тези участъци. Обикновено фриз-ефекта при къдравите коси се дължи на липсата на хидратация. По време на процеса на кондициониране е много лесно косата да се разреши с едър гребен.

- Кондиционерът без измиване завършва процедурата, мултиплицирайки ефекта на кондицонера, и подготвя косата за сушене.

milk_shake lifestyling стайлинг линия, която предлага всичко необходимо за стилизиране на всеки тип коса, а някои продукти са създадени специално за къдрава коса:


 

CURL PASSION CONDITIONER Кондиционер за къдрава коса 300 ml

CURL PASSION CONDITIONER Кондиционер за къдрава коса 300 ml

КОНДИЦИОНЕР ЗА КЪДРАВА КОСА Хидратиращ кондицонер, идеален за всеки тип коса. Прави косата мека и лесна за контрол без да утежнява, а къдриците стават еластични и устойчиви. Съдържа органични масла от пракакси и бабасу, млечни и киноа протеини, плодови екстракти и Integrity 41®. Приложение: Разн..

34.00 лв

CURL PASSION LEAVE IN Кондиционер без отмиване за къдрава коса 300 ml

CURL PASSION LEAVE IN Кондиционер без отмиване за къдрава коса 300 ml

КОНДИЦИОНЕР БЕЗ ОТМИВАНЕ ЗА КЪДРАВА КОСА Хидратиращ кондиционер без отмиване, който прави косата мека и лесна за контрол, а къдриците стават еластични и устойчиви. Съдържа органични масла от пракакси и бабасу, млечни и киноа протеини, плодови екстракти и Integrity 41®. Приложение: Разнесете чист..

34.00 лв

CURL PASSION SHAMPOO Шампоан за къдрава коса 300 ml

CURL PASSION SHAMPOO Шампоан за къдрава коса 300 ml

ШАМПОАН ЗА КЪДРАВА КОСА Хидратиращ шампоан, който почиства нежно и кондиционира в дълбочина всеки тип коса. Прави косата мека и лесна за контрол, а къдриците стават еластични и устойчиви. Съдържа органични масла от пракакси и бабасу, млечни и киноа протеини, плодови екстракти и Integrity 41®. Пр..

34.00 лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове