0

DANDRUFF

Пърхота, или прекомерното лющене на скалпа, е смущение на което, ако не му се обърне внимание може да се превърни в истински проблем за скалпа. Това е често срещано смущение, което има две форми - мазен пърхот, или себореен дерматит, при който скалпът отделя големи жълтеникави люспи, които полепват по косата и скалпа; и сух пърхот при който отделените от скалпа люспи са малки, бели и сухи и се забелязват, когато се отделят от скалпа. Съпътстващи симптоми често са зачервяване, възпаление или сърбеж на скалпа. Продуктите от серията DANDRUFF на SIMPLY ZEN предоставят ефикасно и балансирано лечение в зависимост от степента на проблема.

DANDRUFF CONTROLLER SHAMPOO Пречистващ шампоан против пърхот 250 ml

DANDRUFF CONTROLLER SHAMPOO Пречистващ шампоан против пърхот 250 ml

Деликатен и ефективен шампоан без SLS и SLES, който премахва пърхота и предотвратява повторната му поява. Съдържа пантенол, алантоин, сорбитол и растителни екстракти с пречистващи и балансиращи свойства. Приложенбие: Разнесете равномерно върху влажен скалп и разпенете нежно. Оставете з..

34.00 лв

DANDRUFF INTENSIVE CREAM SHAMPOO Интензивен крем-шампоан против пърхот 125 ml

DANDRUFF INTENSIVE CREAM SHAMPOO Интензивен крем-шампоан против пърхот 125 ml

DANDRUFF INTENSIVE CREAM SHAMPOO Кремообразен шампоан с интензивно действие, който ефективно премахва пърхота и предотвратява неговата повторна поява. Продуктът предлага съвременен подход към проблема, използвайки формула с естествени антипърхотни съставки, растителни екстракти с пречистващи..

34.00 лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове