0

Доставка & Плащане

 

Погрижете се за своята коса, изберете продуктите си, а ние ще се погрижим да ги получите максимално бързо, където и да се намирате в България. Ако имате затруднение или въпроси, ние винаги сме насреща, за да Ви помогнем при избора. Ще Ви консултираме за всичко свързано с косата, скалпа и правилната грижа, за да бъде косата Ви здрава, блестяща и неотразима всеки ден!

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, според Вашето желание - до поискване от офис или на посочен от Вас адрес с куриер. Населени места без офис на Еконт Експрес се обслужват според графика на фирмата спедитор. За повече информация може да посетите сайта на Еконт Експрес. Цената на доставката е фиксирана за цялата страна - 3,00 лв. Вие избирате дали да Ви бъде доставена до адреса или лично да си я вземете от избран от Вас офис.

При поръчка над 60,00 лв. - получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Изборът, за начин на плащане е Ваш:
- може да изберете опцията Наложен платеж и да платите на куриера или служителя в офиса, при получаването на пратката си,
- или да заплатите поръчката си с кредитна/дебитна карта.

След подаване на заявка от Ваша страна, ние ще я обработим, опаковаме и изпратим до 2 работни дни. Всички пратки се изпращат с опцията “преглед преди плащане” - това е опция, която Ви дава възможност да прегледате пратката си, преди да заплатите сумата на наложения платеж. Проверката на съдържанието се извършва в присъствието на куриера. Ако има проблем или несъответствие, пратката се връща на куриера.

Всички продукти са с гарантирано качество.

Цените са в български левове, за 1 бр. и с включен ДДС. Доставката се извършва само на територията на Република България!

Желаем Ви приятно пазаруване!