0

Equilibrium - серия за здрав скалп

Превенцията е най-важната стъпка, за да запазим здравето на косата и скалпа. Точно затова е създадена серията equilibrium. Тя ребалансира и поддържа здравословните физиологични процеси в скалпа, космените фоликули и ствола на косъма. Всички продукти от серията съдържат екстракт от хлорела вулгарис (chlorella vulgaris), който е богат на хранителни вещества, мултивитаминен комплекс (В5, В 6, С и ниацин) и екстракт от розмарин с балансиращи, подсилващи и защитни свойства.

EQUILIBRIUM SCALP LOTION Превантивен лосион за всеки тип скалп и коса 8x6 ml

EQUILIBRIUM SCALP LOTION Превантивен лосион за всеки тип скалп и коса 8x6 ml

Превантивен лосион за всеки тип скалп и коса 8x6 ml  Лосион, балансиращ физиологичните процеси на скалпа. Има превантивно, пречистващо и антибактериално действие. Подхранва и подсилва фоликулите и укрепва структурата на косъма. Употреба: нанесете равномерно върху скалпа. Масажирайте нежно..

48.00 лв

EQUILIBRIUM SHAMPOO Превантивен шампоан за честа употреба 250 ml

EQUILIBRIUM SHAMPOO Превантивен шампоан за честа употреба 250 ml

ПРЕВАНТИВЕН ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА Превантивен шампоан за честа употреба или за комбинация с другите терапевтични шампоани от линията Simply Zen. Деликатна измивна формула без  SLS/SLES, която нежно почиства и балансира скалпа. Съдържа прецизно подбрани съставки с балансиращи и подсилващи..

34.00 лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове