0

Повече отговорност към бъдещите поколения!


#

Повече отговорност към бъдещите поколения!

 

Нека за момент спрем да мислим за материалното и да се огледаме – харесва ли ви това, което виждате? Да? Искате да го запазите? Или искате да го промените? Можете ли сами? Бихте ли опитали?

 

Това, което имам в предвид е не само да осигурим собствен чист и красив дом на децата си. Имам в предвид да им оставим чист и красив свят, в който да живеят. И не само те, а всяко живо същество на планетата Земя.

 

Ние от z.one concept вярваме, че можем да помогнем в тази борбата. Като козметична компания с ясна визия, ние се грижим за нуждите и потребностите на съвременния и модерен човек, но освен това се стараем да го правим без да нанасяме вреда. Всяка година еко-визията на компанията ни се развива във все повече различни насоки – екологични опаковки, захранване с енергия от алтернативни източници, спонсориране на социално значими каузи и подпомагане на фондации, борещи се за по-добър свят. По-добър свят за всеки един от нас. Затова всяка година ние избираме кауза, на която да се посветим и да привлечем вниманието на милионите ни клиенти към даден проблем.  

 

Преди 5 години стартирахме кампанията milk_shake GoPink. Тя е част от световната кампания в подкрепа на борбата с рак на гърдата. Ежегодно z.one concept посвещаваме месец октомври на тази кауза. Имаме специално производство на най-продаваните ни продукти в розови опаковки - официалният цвят на тази кауза. Години наред тези продукти обикалят всички страни дистрибутори и запознават и привличат съмишленици. Мнозина от вас активно се включват и добре познават тази кампания.        

 

2018 г. даде началото на нова посока за z.one concept, а именно началото на екипната работа между milk_shake® and POLAR BEARS INTERNATIONAL - together to protect polar BEARS. Всеки от вас, които има в дома си страхотното мече Милки, е част от тази кампания.

 

Решихме да посветим 2019 година на борбата за опазване на горите на Амазония, като подпомогнем благородната кауза на Amazônia Onlus - организация, която ежедневно се бори да защити от изсичане и запази горите на Амазония.

 

Един жест на любов към планетата Земя и повече отговорност към бъдещите поколения. Дъждовните гори на Амазонка се най-големият горски масив на Земята. В тях живеят огромен брой животински видове, което прави този регион изключително важен, безценен, с огромно биоразнообразие. Освен това, те имат и безценна функция за целия живот на нашата планета: ПРЕРАБОТВАТ ВЪГЛЕРОДНИЯ ДВУОКИС И ГО ПРЕВРЪЩАТ В КИСЛОРОД. ЗАТОВА ТЕЗИ ГОРИ СА НАРЕЧЕНИ „БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ НА ЗЕМЯТА“.

 

За съжаление, Амазония е една от най-застрашените екосистеми: Опустошението на тези гори за комерсиални цели поставя в огромен риск хора и животни, живеещи в този район.

 

Amazônia Onlus е организация, създадена през 2004. Тяхната цел е борба срещу обезлесяването и защита на местните обитатели. Amazônia Onlus развиват множество различни проекти за запазване на района, като към момента са защитили приблизително 600,000 ХЕКТАРА ДЖУНГЛА.

 

В Европа огромен брой компании вече са осъзнали важността от запазване на природата, биоразнообразието и културното богатство и затова подпомагат със средства борбата за запазване на планетата.

 

Нарекохме този наш проект milk_shake® love the rainforest, а за негов символ избрахме птицата тукан.

Той е главният герой в линията дизайнерски аксесоари, част от инициативата milk_shake® love the rainforest

Бихме искали само да добавим, че през последните години, във всеки аспект от работата ни, преследваме една голяма цел: ЗАПАЗВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА НИ

 

Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове