0

Ваксина за косопад част 1 - причини

Случва ли ти се да се събудиш сутрин и вместо цветя от любимия да намериш паднали косъмчета от косата ти върху възглавницата? Сресваш косите си, поглеждаш четката и ти се струва, че Рапунцел я е ползвала?

повече

Ваксина за косопад част 2 - терапия

Първата стъпка е да прекрачим вратата на фризьорския салон. С отрязването на няколко сантиметра, а защо не и повече, помагате на скалпа си да се грижи по-добре за косата. Колкото по-дълга е косата, толкова по-трудно е на организма да достави необходимите хранителни вещества

повече

Да съживим русите коси

Август – слънце, плаж, море, много усмивки и хубави моменти. Време за заслужена почивка и ваканция. Съзнанието ни почива, тялото ни се наслаждава на слънчевите лъчи и морската вода. А косата?

повече

Съвети за здрава коса през лятото

Често срещани проблеми, с които косата и това лято ще се срещне. Научи как да се погрижиш за косата си преди басейн, след плаж или когато изгуби блясък. Скъпо лято, очаквам те с нетърпение и подготвена :)

повече

Как да мием косата си?

Мнозина ще отговорят, какво сложно има в това да си измиеш косата - лесна работа, дори децата го умеят. Да, лесно е, всички го правим, но замисляли ли сте се, дали начинът по които го правим е правилен?

повече

Повече отговорност към бъдещите поколения!

Нека за момент спрем да мислим за материалното и да се огледаме – харесва ли ви това, което виждате?

повече
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове