0

Изтощена коса

Дълбоко възстановяваща система, която реструктурира и подхранва всеки тип коса, основана на много прост принцип - възстановяване на косъма, чрез презареждане с естествените му природни компоненти. Основна активна съставка на Integrity system е органично масло от муру муру - магическа съставка от семената на растението  Astrocaryum murumuru, което расте в тропическите гори на Амазонка. Маслото от муру муру е много богато на мастни киселини и провитамин А.

Концентрирана и супер ефективна формула, обогатена с масло от органично муру муру за подхранване, защита, блясък и жизненост

Всеки продукт от серията Интегрити е посветен на възстановяване, реконструиране и подхранване на косъма в дълбочина, благодарение на внимателно подбрани естествени съставки с мощни свойства.

INTEGRITY INCREDIBLE OIL Интегрити ойл 50 ml

INTEGRITY INCREDIBLE OIL Интегрити ойл 50 ml

ИНТЕГРИТИ ОЙЛ Възстановяващ и защитаващ косата микс от масла. Защитава косъма при работа със сешоар и преса. Подхранва, подпомага разплитането и предотвратява появата цъфтящи краища. Прави косата блестяща без да я утежнява. УПОТРЕБА: напръскайте умерено количество на дланите и разнесете на влажн..

50.00 лв

INTEGRITY CONDITIONER  Подхранващ кондиционер 300 ml

ПОДХРАНВАЩ КОНДИЦИОНЕР milk_shake Integrity conditioner 300 ml

ПОДХРАНВАЩ КОНДИЦИОНЕР без парабени Дълбоко подхранващ и възстановяващ кондиционер.Специално създаден да подхрани и кондиционира всеки тип коса. Органичното масло от мурумуру, съдържащо се в него подхранва и хидратира в дълбочина и изглажда кутикулите. Употреба: Разнесете равномерно на из..

34.00 лв

Подхранващ шампоан milk shake Integrity shampoo 300 ml

ПОДХРАНВАЩ ШАМПОАН milk_shake Integrity shampoo 300 ml

ПОДХРАНВАЩ ШАМПОАН без сулфати и парабени за всеки тип коса. Подхранващ шампоан с масло от органично муру муру и моментално действие. Измива нежно, подхранва и кондиционира, елиминира физ-ефекта и прави косата мека и бляскава. Употреба: разнесете на мокра коса, разпенете и изплакенете. Повторе..

34.00 лв

ПОДХРАНВАЩА МАСКА milk_shake Integrity intensive treatment 200 ml

ПОДХРАНВАЩА МАСКА milk_shake Integrity intensive treatment 200 ml

ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАЩА МАСКА без парабени Дълбоко подхранваща маска за всеки тип коса. Специализирана маска с масло от органично муру муру. Подхранва в дълбочина, елиминира фриз-ефекта и прави косата лесна за контрол, екстремно мека и блестяща. Употреба: Нанесете на измита и подсушена ..

34.00 лв

ИНТЕНЗИВЕН СПРЕЙ С КЕРАТИН И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛОНА milk_shake Integrity leave in 250 ml

ИНТЕНЗИВЕН СПРЕЙ С КЕРАТИН И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА milk_shake Integrity leave in 250 ml

Интензивен спрей с кератин и хиалуронова киселина за увредена коса Спрей без отмиване за увредена коса, съдържащ кератин, растителни протеини и аминокиселини. Хиалуронова киселина с три молекулярни тегла хидратира косъма в дълбочина. Съдържа аминокиселинен комплекс и органично муру муру. Подсилва..

35.00 лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове