0

STIMULATING SCALP LOTION Стимулиращ растежа лосион 100 ml

  • 69.00 лв


STIMULATING SCALP LOTION

Стимулира растежа и предотвратява прекомерния косопад. Съдържа висококачествени екстракти от пипер, водорасли, етерични масла и други растителни екстракти, стимулиращи микроциркулацията на скалпа и подхранването на космения фоликул.

Приложение: Нанесете равномерно на чист скалп, масажирайте с върха на пръстите, използвайки лек натиск. Не измивайте!

Тагове: unisex  терапия за скалп  стимулиране

Съдържа:
Екстракт от чили - силно стимулиращо, антиоксидантно, антибактериално и успокояващо действие. Богат на капсаицин, фенол и каротеноиди. Стимулира нервните окончания, създавайки приятно топло усещане, и има интензивен стимулиращ ефект. Засилва повърхностната микроцирку-
лация и стимулира растежа на фоликулите. Съдържа флавоноидите кверцетин и хесперидин, както и фенолови съединения. Те са добре известни с това, че подсилват косъма и го защитават от свободните радикали. Каротеноидите ликопен, алфа и бета каротин имат успокояващо и силно антиоксидантно действие.
Екстракт от гинко дърво - богат на флавоноиди, антиоксиданти и със силно защитно действие. Този екстракт се счита за една от най-добрите стимулиращи съставки, заради съдържанието на витамин Р. Той подобрява устойчивостта на капилярите, засилва микроциркулацията и жизнеността на скалпа.
Екстракт от боровинки, богат на антоцианини, които имат силно спиращо свободните радикали и успокояващо действие. Действат, като стимулиращ антиоксидант и подобряват доставката на хранителни вещества до кожните клетки и кислород до кожната тъкан.
Екстракт от кафяви водорасли - превъзходна морска съставка със силно антибактериално, овлажняващо и защитно действие върху скалпа.
Камфор - силно стимулираща скалпа съставка с приятен освежаващ аромат. Той подобрява снабдяването на скалпа с кислород, стимулира клетъчното възпроизвеждане и помага да имаме здрава и бляскава коса.
Ментол - има успокояващо, освежаващо и ароматно действие.
Екстракт от листа на Алое вера - богат на фенолови съединения, сложни въглехидрати, аминокиселини, витамини и минерали.
Растителни екстракти:
Смирна, ароматна тръстика, индийско орехче, китайска канела и арника.
Етерични масла:
Розмарин - ясно изразено пречистващо, антибактериално,
антиоксидантно и защитно действие.
Джинджифил - силно ароматно, ободряващо и кондициониращо действие.

Марка
Марка simply zen
Състав
aloe vera
blueberry
Вид продукт
Вид продукт Лосиони / Ампули

Свързани продукти

Други продукти в серията

Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове