0

MOISTURE PLUS HYDRATING LOTION Концентрат с хиалуронова киселина 12 ml

  • 12.00 лв


КОНЦЕНТРАТ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Концентрат с хиалуронова киселина за дехидратирана коса, който прави косата мека и лесна за контрол, запазвайки оптималния хидробаланс на косъма. Косата е видимо здрава и бляскава. Съдържа екстракт от огранична папая, Integrity 41 и хиалуронова киселина за максимална защита на цвета и против стареене.

 

Приложение: Разнесете равномерно на чиста, подсушена с кърпа коса, особено по дължини и краища. Изчакайте 3-5 минути. При силно увредена коса, покрийте косата и използвайте топлинен източник за 5-10 мин. Изплакнете и продължете с желания стайлинг.

Тагове: за всеки тип  хидратация  суха  честа употреба  изтощена  увредена

Съдържа:

Екстракт от папая:

Папая e плод, богат на безценни хранителни вещества, витамини и антиоксиданти. Екстрактът от папая допринася да имате вечно млада, здрава и бляскава коса.

Хиалуронова киселина:

Супер влагозадържаща съставка, която балансира хидратацията на косъма. Хиалуроновата киселина, която се използва в продуктите от серията moisture plus е с ниско молекулярно тегло и затова по-лесно прониква в косъма и предоставя по-добра хидратация.  

INTEGRITY 41 ®

Цветът привлича погледите, само когато косата е здрава и бляскава. Ето защо тази патентована съставка на z.one concept присъства в серията moisture plus. Тя защитава цвета и удължава живота му, прави косата блестяща и лесна за контрол.

ПРОТЕИНИ ОТ КИНОА

Блясък, преди всичко. Киноа е супер храна, която се използва широко в козметичната индустрия,  защото защитава и удължава живота на козметичния цвят.

МЛЕЧНИ ПРОТЕИНИ

Максимално подхранване и защита. Млечните протеини придават на косъма сила и издръжливост.

UV ФИЛТРИ 

Хубавият цвят и здравословния блясък на косата изискват много грижи, за да бъдат постигнати. UV филтрите защитават косата от агресивното въздействие на слънцето, което е пряк виновник за бързото помътняване на цвета и загубата на блясък.

ОРГАНИЧНИ ПЛОДОВИ ЕКСТРАКТИ

Природата се грижи за косата. Екстракти от ягоди и годжи бери със защитни, тонизиращи и хидратиращи свойства допълват серията moisture plus.
 

Марка
Марка milk_shake
Състав
hyaluronic acid
integrity 41
milk
papaya
quinoa
UV protection
Вид продукт
Вид продукт Лосиони / Ампули

Други продукти в серията

Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове