0

no. 800 Skin specifics

Всеки ден е едно ново начало. Целта е да го започнеш правилно. Серия 800 на DEPOT е специално разработена за почистване и хидратиране на мъжката кожа. Нова интерпретация на мъжката красота, събрана в 8 продукта, подходящи за употреба, както в салон/барбършоп, така и в домашни условия. Прецизно подбрани активни съставки, съобразени със спецификата на мъжката кожа, елиминират стреса, причинен от бръснене и възвръщат нейната еластичност и младост.

DEPOT no. 807 DEEP RELAXING FACE MASK Дълбоко релаксираща маска за лице

DEPOT no. 807 DEEP RELAXING FACE MASK Дълбоко релаксираща маска за лице

no.  806 ДЪЛБОКО РЕЛАКСИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ Успокояваща, хидратираща и подхранваща маска за лице напоена с деликатен енергизиращ лосион, богат на активни съставки. Лосионът съдържа екстракт от баобаб, който има специфично въздействиевърху мъжката кожа. Тонизира, повишава еластичност..

16.00 лв

DEPOT no. 808 DEEP HYDRATION FACE MASK ДЪЛБОКО ХИДРАТИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ПЛАТИНА

DEPOT no. 808 DEEP HYDRATION FACE MASK Дълбоко хидратираща маска за лице с платина

NO.  808 ДЪЛБОКО ХИДРАТИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ПЛАТИНА Дълбоко хидратираща, успокояваща и ревитализираща маска за лице напоена с деликатен енергизиращ лосион, богат на активни съставки. Лосионът съдържа екстракт от баобаб, който има специфично въздействие върху мъжката кожа. Тонизира..

16.00 лв

DEPOT no. 801 DAILY SKIN CLEANSER Почистващ гел за лице

DEPOT no. 801 DAILY SKIN CLEANSER Почистващ гел за лице 200 ml

NO.  801 ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ Почистващ гел с активен въглен и тройно действие - почиства, детоксикира и регулира мазната кожа. Нежно почиства кожата, като я освобождава от замърсявания. Съдържа активен въглен, деликатни почистващи съставки и патентован микс от овлажнители с регулиращо..

40.00 лв

DEPOT no. 802 EXFOLIATING SKIN CLEANSER Пилинг гел за лице

DEPOT no. 802 EXFOLIATING SKIN CLEANSER Пилинг гел за лице 100 ml

NO.  802 ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ Почистващ пилинг с вулканичен пясък и тройно действие - ексфолира, детоксикира и изглажда кожата. Премахва замърсяванията, ексфолира и изглажда кожата, подобрява клетъчното възстановяване и прави кожата жизнена и еластична. СПЕЦИАЛЕН МИКС ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ ..

40.00 лв

DEPOT no. 803 DAILY FACE MOISTURIZER Ежедневен хидратиращ крем за лице 65 ml

DEPOT no. 803 DAILY FACE MOISTURIZER Ежедневен хидратиращ крем за лице 65 ml

NO.  803 ЕЖЕДНЕВЕН ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Хидратиращ крем за лице за ежедневна употреба, който поддържа кожата ви свежа, подсилва защитната бариера и подхранва. Кожата ви е балансирана без да се омазнява. Специално създаден за мъже, противодейства на дехидратацията. СПЕЦИАЛЕН МИКС О..

46.00 лв

DEPOT no. 804 MULTI-ACTION EYE CONTOUR Крем за околоочен контур 20 ml

DEPOT no. 804 MULTI-ACTION EYE CONTOUR Крем за околоочен контур 20 ml

 NO.  804 КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР Многофункционален крем-серум, който омекотява признаците на умора около очите и забавя процеса на стареене, за по-младежко и свежо излъчване. Най-тънкият пласт кожа е точно в зоната около очите и затова там се появяват първите бръчки, признаци на ..

44.00 лв

DEPOT no. 806 TONING & REVITALIZING FACE MASK Тонизираща и ревитализираща маска за лице

DEPOT no. 806 TONING & REVITALIZING FACE MASK Тонизираща и ревитализираща маска за лице

no.  806 ТОНИЗИРАЩА И РЕВИТАЛИЗИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ Тонизираща и ревитализираща маска за лице напоена с деликатен енергизиращ лосион, богат на активни съставки. Лосионът съдържа екстракт от баобаб, който има специфично въздействие върху мъжката кожа. Тонизира, повишава еластичността..

16.00 лв

Ново
DEPOT no. 815 ALL IN ONE SKIN LOTION ЕЖЕДНЕВЕН ЛОСИОН ЗА КОЖА

DEPOT no. 815 ALL IN ONE SKIN LOTION ЕЖЕДНЕВЕН ЛОСИОН ЗА КОЖА

NO. 815 ЕЖЕДНЕВЕН ЛОСИОН ЗА КОЖА Многофункционален лосион за ежедневна употреба. Прави кожата кадифено мека, защитена и с невероятен аромат. Формулата е обогатена с масла от бадем, арган и оризови трици. Микс екстракти от водорасли, който ободрява и предоставя минерални соли. Овлажняващи агенти ..

40.00 лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове