0

SCALP CARE

z.one concept има повече от 15 години опит в професионалната грижа за коса. И този опит е в сърцето на всеки продукт milk_shake. Сега, комбинирахме този богат опит със задълбочено познание за биологичните фактори, причиняващи промени в нормалното състояние на скалпа и създадохме milk_shake SCALP CARE – високотехнологични продукти за коса и скалп. Продуктите SCALP CARE се справят с основните проблеми на скалпа, като възстановяват деликатния му естествен баланс и по този начин подсилват и заздравяват косата.

NORMALIZING BLEND SHAMPOO Шампоан за мазна коса и скалп 300 ml

NORMALIZING BLEND SHAMPOO Шампоан за мазна коса и скалп 300 ml

ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА И СКАЛП Професионално решение за справяне с омазняването на скалпа и косата. Регулира производството на себум, запазвайки деликатния физиологичен баланс на скалпа. Съдържа растителни съставки, етерични масла и деликатни почистващи вещества. Унисекс. Приложение: нанесете рав..

34.00 лв

PURIFYING BLEND SHAMPOO Пречистващ шампоан 300 ml

PURIFYING BLEND SHAMPOO Пречистващ шампоан 300 ml

ПРЕЧИСТВАЩ ШАМПОАН за скалп и коса Нежно почиства и ребалансира скалпа. Прецизно подбрани природни съставки премахват дискомфорта на скалпа, причинен от пърхот, прекомерно омазняване и замърсяване от заобикалящата ни среда. Унисекс. Приложение: нанесете равномерно на влажна коса и разпенете, ост..

34.00 лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове