0

Стайлинг

BODY BOOSTER Крем за обем 125 ml

BODY BOOSTER Крем за обем 125 ml

КРЕМ ЗА ОБЕМ Многофункционален стайлинг продукт, подходящ за всеки тип коса. Създава невероятен дълготраен обем в корена, уплътнява косъма, придава структура и изразителност на детайлите. Не утежнява косата и осигурява естествено движение на дължините и краищата. Приложение: Нанесете на чиста, л..

30.00 лв

CURL DEFINER Влагоустойчив крем за къдрици 150 ml

CURL DEFINER Влагоустойчив крем за къдрици 150 ml

КРЕМ ЗА КЪДРИЦИ С ГУАРАНА И ОРГАНИЧНИ ЕКСТРАКТИ подходящ за природно къдрави или накъдрени коси. Моделира и оформя еластични, обемни и устойчиви на влага къдрици. Силно хидратира и подхранва косъма, елиминира статичното електричество и фриз-ефекта. Приложение: Нанесете на суха коса и оформете. З..

30.00 лв

GLAZE Моделираща глазура  225 ml

GLAZE Моделираща глазура 225 ml

МОДЕЛИРАЩА ТЕЧНА ГЛАЗУРА С ГУАРАНА И ОРГАНИЧНИ ЕКСТРАКТИ Универсален еластичен гел с "мемори ефект", подходящ за изправяне с преса и оформяне на къдрици с четка. Приложение: Нанесете на подсушена с кърпа коса и стилизирайте. ..

30.00 лв

GLISTENING SPRAY Спрей за блясък 100 ml

GLISTENING SPRAY Спрей за блясък 100 ml

СПРЕЙ ЗА БЛЯСЪК Финиш спрей за блясък, който изглажда кутикулите и елиминира фриз-ефекта и статичното електричество. Съдържа екстракт от фурми и абисинско масло. Антиоксиданти защитават и насищат цвета. Прави косата мека и блестяща. Приложение: След стилизиране, напръскайте малко количество от п..

28.00 лв

MS HAIRSPRAY MEDIUM Лак с киноа за боядисана коса МЕДИУМ 500 ml

HAIRSPRAY MEDIUM Лак с киноа за боядисана коса МЕДИУМ 500 ml

ЛАК ЗА КОСА С КИНОА / средна фиксация Лак за коса със средна фиксация. Предоставя структура и дълготраен стайлинг без да ограничава естественото движение на косата. Уплътнява и придава блясък без натрупване и неприятни остатъци. Протеини от киноа подсилват косъма и защитават цвета, а UV филтри ..

28.00 лв

MS HAIRSPRAY STRONG Лак с киноа за боядисана коса СТРОНГ 500 ml

HAIRSPRAY STRONG Лак с киноа за боядисана коса СТРОНГ 500 ml

ЛАК ЗА КОСА С КИНОА / силна фиксация Предоставя структура и дълготраен стайлинг без да ограничава естественото движение на косата. Уплътнява и придава блясък без натрупване и неприятни остатъци, като повечето стайлинг продукти. Засилва и удължава интензивността на козметичния цвят. Протеини от кино..

28.00 лв

SMOOTHING CREAM Изглаждащ крем 150 ml

SMOOTHING CREAM Изглаждащ крем 150 ml

ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ С МЕКА ФИКСАЦИЯ Стайлинг крем за изглаждане на кутикулите. Защитава косата при работа със сешоар. Предотвратява фриз-ефекта и прави косата мека и бляскава без да я утежнява. Приложение: дозирайте на дланите си необходимото количество и разнесете на чиста, подсушена с кърпа коса. П..

28.00 лв

SMOOTHING CREAM Силно изглаждащ крем 200 ml

SMOOTHING CREAM Силно изглаждащ крем 200 ml

СИЛНО ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ С ГУАРАНА И ОРГАНИЧНИ ЕКСТРАКТИ Изглажда косъма, защитава го от влага и елиминира фриз-ефекта. Средната по сила фиксация и термозащитата го правят идеален при работа с преса или сешоар. Прави косата копринена и блестяща без да утежнява. Приложение: Нанесете на влажна коса от..

30.00 лв

STYLING POTION Стайлинг еликсир 175 ml

STYLING POTION Стайлинг еликсир 175 ml

СТАЙЛИНГ ЕЛИКСИР Моментален подхранващ ефект за всеки тип коса. Уплътнява косъма и заглажда кутикулите. Приложение: Дозирайте необходимото количество и разнесете върху чиста, подсушена с кърпа коса. Продължете със желания стайлинг. ..

28.00 лв

TEXTURIZING SPRITZ Шприц за обем 175 ml

TEXTURIZING SPRITZ Шприц за обем 175 ml

ШПРИЦ ЗА ОБЕМ Уплътняващ спрей с матов финиш за създаване на плажен ефект. Особено подходящ за фина коса. Природни активни съставки предпазват от дехидратация и загуба на блясък. Приложение: Разклатете добре преди употреба. За ефектна небрежна визия - напръскайте на влажна коса и оставете да изс..

28.00 лв

WET HARD GEL Екстра силен гел с мокър ефект 200 ml

WET HARD GEL Екстра силен гел с мокър ефект 200 ml

ЕКСТРА СИЛЕН ГЕЛ ЗА „МОКЪР ЕФЕКТ” С ГУАРАНА И ОРГАНИЧНИ ЕКСТРАКТИ Високотехнологичен гел с витамини А и Е, с екстремно силна фиксация и слънчеви филтри. Приложение: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса и стилизирайте. ..

30.00 лв

AMAZING CURLS & WAVES  milk_shake 200 ml

AMAZING CURLS & WAVES milk_shake 200 ml

Amazing curls & waves milk_shake lifestyling Ултра лек спрей, който поддържа и дефинира къдриците, помага да създадете вълни и ги прави по-издръжливи. Продукт за естествено изглеждащи къдрици или вълни. ИСКАТЕ КЪДРИЦИ ИЛИ ВЪЛНИ, КОИТО ИЗДЪРЖАТ ДНИ? НЕ ХАРЕСВАТЕ УСЕЩАНЕТО ЗА СТАЙЛИНГ ..

44.00 лв

AMAZING milk_shake 200 ml

AMAZING milk_shake 200 ml

Amazing milk_shake lifestyling Амейзинг е невероятен защитаващ от влагата спрей за коса, елиминиращ фриз ефекта. Активира се от топлината на сешоара! Продукт, защитаващ прическата от влага, запечатва кутикулите и създава водозащитен слой около косъма. Предимства:  не утежнява ..

44.00 лв

DESIGN WAX Брилянтин 100 ml

DESIGN WAX Брилянтин 100 ml

DESIGN WAX Водоразтворима формула с лека фиксация и много блясък, подходяща за всеки стил, изискаващ естествено движение на косата. Съдържа UV филтри, Integrity 41®, млечни и протеини от киноа, органични екстракти от ябълка, лимон и боровинки. Приложение: Нанесете на суха коса и стилизира..

37.00 лв

Ново
LET IT SHINE Омекотяващ спрей за блясък 200 ml

LET IT SHINE Омекотяващ спрей за блясък 200 ml

ОМЕКОТЯВАЩ СПРЕЙ ЗА БЛЯСЪК Супер фина мъгла прави косата мека и блестяща без да я утежнява. Без фиксация. Подходящ за всеки тип коса. Предотвратява наелектризирането на косата и има термозащитно действие. Съдържа млечни и протеини от киноа, Integrity 41, плодови екстракти и UV филтър. Употреба..

35.00 лв

TEXTURIZING CREAM Текстуриращ крем 100 ml

TEXTURIZING CREAM Текстуриращ крем 100 ml

TEXTURIZING CREAM Нанесен на суха коса, уплътнява косъма и придава текстура на цялата прическата. Изключително подходящ за фини коси. Съдържа UV филтри, Integrity 41®, млечни и протеини от киноа, органични екстракти от ябълка, лимон и боровинки. Приложение: Нанесете на суха коса и стилизи..

37.00 лв

VOLUMIZING STYLING SPRAY Спрей за обем  175 ml

VOLUMIZING STYLING SPRAY Спрей за обем 175 ml

СТАЙЛИНГ СПРЕЙ ЗА ОБЕМ Придава структура и здравословен блясък. Захарни деривати предоставят обем без да утежняват. Приложение: Напръскайте в корени и дължини и продължете с желания стайлинг. ..

30.00 лв

ПУДРА ЗА ОБЕМ 5 гр. milk_shake powder pop 5 gr.

ПУДРА ЗА ОБЕМ 5 гр. milk_shake powder pop 5 gr.

ПУДРА ЗА ОБЕМ Много фина пудра за обем с матов финиш. Подходяща за всеки тип коса. Уплътнява косъма и придава структура и обем на всяка прическа. Съдържа млечни протеини. HOLD  3/4 SHINE 0/4 VOL     4/4 УПОТРЕБА: нанесете малко количество в корени или дължини..

35.00 лв

Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове