0

STIMULATING SHAMPOO Стимулиращ растежа шампоан 250 ml

  • 34.00 лв


STIMULATING SHAMPOO

Шампоан без SLS/SLES, който почиства нежно и има стимулиращо действие. Съдържа растителни екстракти, камфор и ментол. Стимулира микроциркулацията на скалпа, подхранва космения фоликул и повишава жизнеността на косъма.

Приложение: Нанесете равномерно на влажен скалп и нежно разпенете. Оставете за 2-3 минути да подействат активните съставки и изплакнете. Ако е необходимо - повторете.

Тагове: unisex  терапия за скалп  стимулиране

Съдържа:
Екстракт от чили - силно стимулиращо, антиоксидантно, антибактериално и успокояващо действие. Богат на капсаицин, фенол и каротеноиди. Стимулира нервните окончания, създавайки приятно топло усещане и има интензивен стимулиращ ефект. Засилва повърхностната микроциркулация и стимулира растежа на фоликулите. Съдържа флавоноидите кверцетин и хесперидин, както и фенолови съединения. Те са добре известни с това, че подсилват косъма и го защитават от свободните радикали. Каротеноидите ликопен, алфа и бета каротин имат успокояващо и силно антиоксидантно действие.
Екстракт от гинко дърво - богат на флавоноиди, антиоксиданти и със силно защитно действие. Този екстракт се счита за една от най-добрите стимулиращи съставки, заради съдържанието на витамин Р. Той подобрява устойчивостта на капилярите, засилва микроциркулацията и жизнеността на скалпа.
Екстракт от боровинки, богат на антоцианини, които имат силно спиращо свободните радикали и успокояващо действие. Действат, като стимулиращ антиоксидант и подобряват доставката на хранителни вещества до кожните клетки и кислород до кожната тъкан.
Екстракт от кафяви водорасли - превъзходна морска съставка със силно антибактериално, овлажняващо и защитно действие върху скалпа.
Камфор - силно стимулираща скалпа съставка с приятен освежаващ аромат. Той подобрява снабдяването на скалпа с кислород, стимулира клетъчното възпроизвеждане и помага да имаме здрава и бляскава коса.
Ментол - има успокояващо, освежаващо и ароматно действие.
Етерични масла:
Розмарин - има силно пречистващо, антибактериално, антиоксидантно и защитно действие.
Каяпут - антисептик с пречистващи и освежаващи свойства.

Марка
Марка simply zen
Състав
blueberry
Вид продукт
Вид продукт Шампоани

Свързани продукти

Други продукти в серията

Имате въпрос? 0700 20 303
Бърза доставка България
Топ качество Доказани брандове